Сьомий апеляційний адміністративний суд Exit Reader Mode

Українське право: Подаруй дитині свято: День Святого Миколая від 7ААС

Джерело: Українське право
До Дня працівників суду та напередодні Дня Святого Миколая судді 7ААС запросили вихованців із Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації до лялькового театру…
Ці діти потрапили у важкі життєві обставини, але це немає завадити їм отримати приємні емоції напередодні свята.
Найбільше чудес на новорічні свята чекають діти, тому для них і має бути створена феєрія свята. Ми запросили наших гостей до лялькового театру. Там на них чекала святкова програма «Я Святому Миколаю гостинно двері відчиняю» та вистава «Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат».
Це було неймовірне дійство разом із улюбленцем усіх дітей – Святим Миколаєм. Дітки повеселились від душі: танцювали, співали, гралися. А лялькова вистава додала приємних вражень своїм захопливим сюжетом і майстерним втіленням.
За традицією свята діти отримали подарунки, підготовлені 7ААС, однак найважливішим є те, що вони отримали справжнє свято. Їхні емоції були дуже промовисті. Діти раділи, веселились, у них горіли оченята. А ми тішились тим, що змогли реалізувати чудовий задум і подарувати святковий настрій.
Не тримаймо добрі справи у своїх думках, відпускаймо їх у життя. Бути помічниками Святого Миколая надзвичайно прекрасно!
Акція “Подаруй дитині свято” відбувається вже вдруге. Першого разу ми потішили вихованців Іванівської спеціалізованої школи напередодні Великодня, із ними ми розмальовували писанки.